nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Söndag 23 Oktober 2011

Kategori: Linnéa

Redan söndag igen... Varför går tiden så fort?

Igår var en ganska skön dag. På förmiddagen kom pappa och hälsade på en sväng. Vi fikade och hade trevligt! När han skulle bege sig hemåt följde jag med in till KBA, tänkte kolla lite i affärer, men gud va mycket folk som var ut å och hade tänkt samma sak.

Jag kollade runt lite och ringde sedan mamma. Hon var hos Carina men sa att hon kunde hämta upp mig. Så en stund senare satt vi hemma i Carinas kök och fikade. Hon bjöd på sitt goda hembakta bröd! MUMS!!! Och även på Margaretas muffins med olika smaksättningar! Kanel var min favorit. Smakar lite som mjuk pepparkaka.

Efter det tog jag och mamma en sväng till freeport. Vi har tänkt börja simma några gånger i veckan så vi behöver varsin ny baddräkt. Men när vi väl gick runt där inne så var vi inte alls så sugna på att testa baddräkter... hehe! Vi hamnade i värsta skoaffären med massor av skor med nedsatt pris. Jag hittade flera stycken jag skulle vilja ha men kom på att det jag verkligen behövde var ett par skor jag inte fryser i på vintern.

Så dessa blev det
299 kr gav jag för dessa skorna med gosig teddypäls i. Kommer nog att bo i dom i vinter!

När vi kände oss klara på Freeport åkte vi hem till mig och gick en runda i skogen!
Kvällen avslutades med film och och god mat!

Nu är mamma och Meja på tävling i Kungälv. LYCKA TILL!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: