nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Valborg

Kategori: Lena

Idag är det Valborg men det är skönt att vara hemma och slappa. Var ute i trädgården en stund efter jobbet och krattade lite löv på baksidan. Kanske kan man klippa gräset om nån vecka eller så. Längtar efter det! Katterna är ute för det mesta nu. Melker gillar att ligga och sola på bilen. Det är alltid tassmärken på huven men det gör inget.


Lilla söta Melker!

Imorgon skall jag och Aron hem en sväng till Linnéa och Björn på kvällen. De har köpt en ny grill - en riktig Rolls Royce-grill. Den skall invigas och då vill vi vara med! Undrar vad det blir? Kyckling eller fläskfilé?

Crazy Thursday!

Kategori: Linnéa

Heej!

Idag har vart en lång men underbar dag!
Dagen började med min dagliga cykeltur till jobbet. Det va lite övertid idag så jag jobbade till 18.00. Efter det så drog jag till Kungsmäsärsan å träffade brorsan. Jag hade juh fortfarande inte handlat upp presentkortet jag fått av honom när jag fyllde år. Så nu ÄNTLIGEN hittade jag massa grejer jag ville ha! JIPPI! Aron e bäst att gå i affärer med. Om man frågar: Är den här fin? Så svarar han inte: Om du tycker det så är den d bla bla bla. Utan han är ärlig! Nä den e inte så snygg lr jo den va jättesnygg! Sånt gillar vi. I alla fall det här köpte jag för presentkortet!


En fin klänning!


En ring och ett armband!


Ring med massa döskallar!!!

Efter vi vart där så skulle vi gå och kolla på någon present till Aron! Men vi hann inte längre än åka upp för rulltrappan då jag såg en klänning jag velat ha länge men inte hittat! Så den va jag tvungen att köpa =)


Klänning från Lindex!

Sen när jag äntligen va klar med min shopping gick vi in på MQ där Aron hittade ett par jättesnygga mörkblå chinos och en snygg tröja! Så det fick han av mig i födelsedagspresent!


Brorsan i sina nya kläder!

Monday!

Kategori: Linnéa

Hejsan!

Idag har vart en skön dag! Tog min nya cykel till jobbet :) Tog ca 25 minuter, fast då visste jag inte riktigt hur jag skulle cykla. Men det vet jag imon så då kommer det nog gå lite snabbare!! Hehe
Jobbet gick hyffsat fort idag! Så vid 4 tog jag cykeln å cyklade hem! I love it! Men väl vid den sista långa jobbiga backen upp till huset var inte rolig. Benen va helt skakis när jag steg av cykeln. Träningspass kan man säga! haha

Efter att Björn och jag ätit middag kände vi för att gå en promenix. Men först fastnade vi en halvtimma i trädgården med att sparka fotboll! Ååhh jag har nästan glömt av hur kul det e! Men sen kom vi iväg på promenaden å nu sitter vi i soffan å kollar på modern family! Den e så himla rolig!


God morgon!

Kategori: Linnéa

Gult e fint!

Kategori: Linnéa

Titta va jag fick idag av min älsklings baby! En alldeles egen GUL cykel!
ÄLSKAR DEN!




Fredag igen!

Kategori: Lena

Veckorna går jättefort! Nu är det plötsligt fredag igen! Aron har kommit hem från lumpen efter en och en halv veckas pangpang i skogen! Jag trodde han var så hes att jag knappt kände igen hans röst! Men frisk och pigg var han och glad att komma hem! Nu är han och lanar och jag lär inte se honom förrän på söndag igen. Det gör inget för han skall vara hemma ända till nästa söndag.


Så här gott och grönt var det förra veckan när jag var ute med hundarna på lunchen. Jag kunde inte låta bli att ta lite kort nu när det börjar växa i skogen. Man blir ju alldeles lycklig. Och så det obligatoriska Tussilago-kortet!


Plötsligt bara är dom här! Sååå söt!

Det är en härlig liten lunchrunda jag har på jobbet! Hundarna gillar den skarpt! Häromdagen fick jag dock nästan hjärtslag när vi kom fram bakom Hanhals kyrka. Hundarna går före och jag ser att det rör sig vid kyrkodörren. När jag kommer närmare ser jag att det är några som bär en kista. Åh, nej kommer jag och stör mitt i en begravning! Tänk om hundarna börjar skälla! Hjälp!
Men så såg jag att det var ingen begravning. Jodå dom bar kistan men det var efter själva begravningen. Tror i och för sig inte att dom såg mig och hundarna. Och hundarna var tysta. Puh!


Strax framme vid kyrkan!

Idag på eftermiddagen var jag, Linnéa och Björn på Tjolöholm och tog våran fredagspromenad. Det blåste men det var skönt att sträcka på benen efter jobbet! Hundarna stortrivdes och jag fick nästan springa för att hinna med Linnéa och Björn. Vilket tempo dom har! När vi kom in i skogen slutade det blåsa! Linnéa såg ett rådjur men hundarna reagerade inte som tur var.


Hundarna badade fötterna i diket. Liljorna har börjat växa där!


Linnéa fick posera med hundarna idag!


Lite pusskalas!

Hoppas nu bara inte att våren går för fort! Det är så skönt nu att den äntligen är här!

Mysig torsdag

Kategori: Linnéa

Igår va en underbar dag trots vädret... Det haglade juh... bläää!!

Efter jobbet träffade jag Nasim. Vi tog en fika å satt å tjöta om allt å inget. Hur mysigt som helst! Va längesen jag träffade henne nu men vi får skärpa till oss. I helgen ska vi ses igen! Jippi! Längtar!!!!!


Söta Nasim

Sen när jag kom hem så gick jag och brother bear ut på en liten promenix. Vi såg massa rådjur! Så fina!


Haha inte bra bild alls men dom sprang så fort. Men om ni ser två vita prickar på bilden så är det deras lilla tuss på baken! hehehe...


Sötnos!

Imon e det FREDAG!!!!!! Hoppas våran tv-bänk, som vi beställt, kommer imon! Hoppas hoppas hoppas!

Har´e bra!

Converse i regnbågens färger!

Kategori: Linnéa

Vill ha ett par nya Converse! Men vilken färg?!











Men dessa är verkligen i min smak!!!








Massor av böcker!

Kategori: Linnéa

Jag har kommit in i en period där jag läser väldigt mycket!

Här är lite böcker jag skulle vilja läsa. Älskar biografier och verkliga berättelser!


Han e grym!




Robbie the man!





Bara d två gångna veckorna har jag läst ut:






Just nu läser jag "Prinsessor" som jag fick av mamma för länge sen men aldrig läst!



Oj mycket böcker blev det!

Söndag eftermiddag!

Kategori: Linnéa

Nu kom vi precis hem från mamma! Vi blev bjudna på middag där idag! Hennes special kyckling! Hur go som helst men STARK!!! hahaha
Mormor va oxå där! Björn hjälpte mamma så att det trådlösa nätverket funkar på alla hennes datorer så nu e hon jätteglad! :)
Vi var en sväng på kunsmässan innan men jag blir bara så sugen på massa grejer då... jobbigt!
Mamma vi får börja sy!!

Imon e d jobbdags igen. Helgen har gått jättefort!!! men men då går det fort till semestern! LÄNGTAR!!!!

Nä nu ska vi prova det nya guitar hero Van Halen vi köpte idag! 

 

Jag älskar leggings och strumpbyxor!

Kategori: Linnéa

Här är massa fina som jag skulle vilja ha!





 

Snygga vår/sommarklänningar!

Kategori: Linnéa

 
Hittade en assnygg skinnjacka oxå som jag såklart vill ha men jag har ju precis köpt en jeansjacka... men den e ju så snygg!!!!!!!!


VILL HA!!!!!!
     

Mmmmmmmmm...

Kategori: Linnéa

Vi har precis grillat! Å det e så gott. Fläskfile å grillade grönsaker med potatissallad! Mums! Och till efterrätt blev det grillad banan med choklad och nötter med vaniljglass!!!! OMG! Det va inte sista gången kan jag säga!



Nu ligger jag här på soffan å är hur mätt som helst!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

God morgon!

Kategori: Linnéa

Idag blir det att åka en sväng till mio och köpa en ny tvbänk. Eller ja beställa i alla fall. Det tar en vecka innan man får hem den!


Vi ska bara ha underdelen!

Kanske även kolla på lite andra möbler. Vi funderar på att vara lite wild and crazy å köpa en lila soffa.


Får se om vi vågar. Kanske blir att man köper en lite neutralare soffa å en färgklick till fåtölj. Vi får som sagt se hur vi gör. Men det ska bli kul å åka å kolla i alla fall!
Till lönen nu ska jag i alla fall köpa mig cykeln jag kollat på! Så sen blir det att cykla till jobbet! Vi ska även köpa en ny lite större grill för nu har ju grillvädret börjat!

Björn får inte glömma att spela på hästarna innan vi åker för det är hans tur denna gången! Hoppas han har nybörjartur! Nä nu blir det till att väcka Björn!

Ha en bra lördag!

Vilken härlig dag!

Kategori: Linnéa

Idag har vädret vart underbart! Björn kom å mötte upp mig på jobbet. Vi gick till Willys å handlade lite. Träffade Terese där. Vi ska ses imon. Det ska bliLi kul! När vi kom hem så Drog jag på mig joggingkläder å sprang en rejäl runda ner till havet å runt bland hus o åkrar! hur skönt som helst! Imon e d CRAZY THURSDAY! JIPPIE!!

Det bästa med våren e vädret :-)

Kategori: Lena

Nu e jag på gott humör varje dag. Snön e borta och det är ljummet. Regnar gör det ibland men vad gör det? Linnéa ringde häromdagen och ville promenera. Det var sent på eftermiddagen så vi åkte direkt från henne till Tjolöholm. Där är jättefint att gå och på vardagarna är där inte mycket folk.



Linnéa tog min kamera och hon tog en himla massa kort!

Hundarna hade jättekul och vi njöt av det fina vädret. Vi tog det lilla lugna så promenaden blev lång och skön!



Canadagäss var det gott om även om de höll sig på långt avstånd. På detta kortet tror jag det är 3 ungkarlar faktiskt.
Nu är det faktiskt så fint att man vill att tiden skall bromsa lite för när det börjar grönska så går tiden alldeles för fort.
Det är kul att ha Linnéa i närheten igen. Nu kan vi promenera ibland som vi alltid gjorde förr. Jag tycker det är jätteroligt!



Det blev några skojbilder också! Här när jag tittar fram bakom en stor gren! :-)



Vi gick Grevens runda - ja, nästan i alla fall. Sådana här fina skyltar sitter det i skogen vid alla "korsningar" så att man inte skall gå vilse!



Sexy och meja sprang och hade attans roligt! Dom ser ut som valpar bägge två, tycker jag! Vi får göra om det här snart, Linnéa!

Ny smakupplevelse!

Kategori: Linnéa

Ikväll testade vi ett alldeles nytt recept. Marockanska köttbullar. Gud så gott det va! Kan verkligen rekomenderas!

Påskafton hos Linnéa och Björn!

Kategori: Linnéa

Påskafton var vi bjudna till Björn och Linnéa. Jag, Aron, Carina och Leo. Det var god mat och mycket prat. Här är några kort från gårdagen!
Tack för riktigt god mat och trevlig kväll!













Vårfrukost!

Kategori: Linnéa

Igår va en rolig dag med god mat och trevligt sällskap! Tack för dom fina blommorna!

Idag va det soligt ute när jag vaknade. Sprang ner och gjorde iordning frukost som vi premiär åt ute på en av våra uteplatser! Hur skönt som helst!



Nä nu börjar jag bli rastlös! Måste hitta på nåt!

Ha en bra dag!

Påskafton!

Kategori: Linnéa

God morgon allesammans! Idag e det påskafton! Jag vaknade imorse av att solen lös in genom fönstret och då va klockan bara 8. Härligt! Satte mig vid datan och efter en stund lät det som d var någon på verandan. När jag öppnar dörren sitter lille Bamse där. Bamse är en hund som bor en lite bit här ifrån men brukar rymma hemifrån ibland. haha. Så söt. Han ville komma in. Han kände väl lukten av sexy å gänget! Haha!! Ringde mamma som ringde ägaren. Medans vi väntar på att han ska komma å hämta Bamse tar Björn och jag varsin stol å sätter oss i solen! Hur skönt som helst. Våren är här!

När vi sedan gick in så kände jag att jag behövde snyta mig och helt plötsligt började de forsa näsblod!!!! Usch va äckligt. Jag som nog aldrig blött näsblod innan... jaja nån gång ska  vara den första!

Snart måste jag börja göra iordning lite innan Mamma, Aron, Leo och Carina kommer. Vi ska ha lite påskmiddag! Ska bli väldigt trevligt! Och så får jag inte glömma travet idag. 48 miljoner va d vA??! HAHA



Påsk!

Kategori: Linnéa

I går Långfredag var jag och Aron hemma och klippte fruktträd hos en jag känner. Under tiden var hundarna hemma hos Linnéa och Björn! Linnéa fick låna kameran och det blev en del kort!



















Fina bilder blev det! Linnéa är ett fotograf-ämne tycker jag!
Idag skall vi hem på påskmiddag hos Linnéa och Björn! Carina och Leo kommer också! det skall bli kul!
Och träden vi klippte - Dom blev ganska fina om jag får säga det själv! Vi var ganska nöjda igår, Aron och jag!

Halvdag & middag!

Kategori: Linnéa

Idag var det halvdag så jag jobbade bara till halv 12! Gött! Fast det gick ingen buss hem då så jag gick och hälsade på Aron som kom hem igår!

Ikväll ska jag ut å käka med några från jobbet! Ska bli trevligt! Resturangen ligger i stan och heter Åsidan. Har aldrig varit där så det ska bli spännande! Egentligen har stället stängt nu på vintern men öppnar för oss! =)



Ha en bra dag!