nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Mammas födelsedag i bilder!

Kategori: Linnéa


Aron


God sallad


Mammas egengjorda hammocktak!


Fina blommor hon fått!God mat och trevligt sällskap!

GRATTIS MAMMA!

Kategori: Linnéa

Midsommar!

Kategori: Linnéa

Igår var vi hemma hos Leo och Carina! Det va jättetrevligt med nubbe,snappsvisor, kubb och god mat. Det lilla vi åt haha. När vi kom så fick vi färsk potatis, sill, kassler med gräddfil och gräslök. Det va så gott å vi var nog hungriga för Leo och carina hade kokat nästan 50 potatisar å vi åt som galningar! Så lite åt vi väl inte men vi orkade inte grilla som vi hade tänkte senare på kvällen... Så vi käkade efterrätt istället! Men d va en mycket rolig Midsommar!


Leo och mamma hugger in på maten


Snappsvisorna var roliga!


néa och björn


Kubbturnering är ett måste!


Carina och Leos fina trädgård


Min egengjorda efterrätt!

Ojdå!

Kategori: Lena

Dags att skriva några rader här! Vi har varit och promenerat och hundarna badat vid Lygnern idag, Ki och jag. Det fina vädret försvann men det regnade inte i alla fall.


Dom fick posera för ett kort efter badet. och det gjorde dom efter en del övertalning.

Vi fikade innan vi åkte hem. Ki's mammas goda kakor, kaffe och en Brejk. Det var smaskens, det! Tack för fikat, Ki!Imorgon är det Arons sista dag i lumpen. Jag kan inte fatta att det redan gått 11 månader sedan han ryckte in! Men nu kommer han hem igen och det skall bli kul. Och så får han ju se lite av fotbolls-VM. Det tror jag att han ville.
På torsdag skall vi på begravning. Våran granne Hans skall begravas i Tölö kyrka. Det känns lite konstigt och ledsamt - det var ju inte längesedan han satt på balkongen och rökade..
Sedan är det midsommar på fredag. Jösses vad tiden går. Hoppas att det blir hyfsat väder. Midsommar brukar vi fira med Carina och Leo. Det kommer att bli kul! Grillat och en kubb-turnering hoppas man på!

Kalas hos Martin och Gunilla idag!

Kategori: Lena

Nu är vi hemma igen efter försenat födelsedagskalas för Martin! Grattis igen, Martin!Martin och Gunilla bjöd på god smörgåstårta, ostbricka och vanlig tårta (Förstås!) och det var smaskens som vanligt! Anders och Ingela, Paul och Helén och Lillemor men inte Tormod, tyvärr. Jag, Aron och Linnéa kom en timma för sent men var ändå först där! Vilken bedrift!
Men de små fina kattungarna var ju dagens höjdpunkt förstås!Klicka här för att titta på kort på dem!

Tack för en trevlig dag!