nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

<3

Kategori: Linnéa

Härliga dagar!

Kategori: Linnéa

Nu är vi hemma efter ett par soliga och härliga dagar hos pappa och Helene i deras husvagn i Kungshamn!
Här kommer några bilder. Längtar redan tillbaka!


Björn och pappa


Örns camping


Bearen <3


Pappa och jag


Gnistra


Björn och jag


Grill varje dag!




Pappa Paul och Bearen!

Tack pappa och Helene för allt! Det va underbart att komma till lite sol och bad!

Kantareller

Kategori: Linnéa

Idag åker vi en sväng till Kungshamn och hälsar på pappa. Hoppas att vädret blir lite bättre bara...

Igår var mamma, jag och bearen ute med hundarna på Tjolöholm och letade Kantareller. Vi hittade lite grann men mest smått. Får bli att åka ut en till sväng snart å leta! Vi gick en bra bit och efter ungefär halva rundan stannade vi och fikade. Vi hade med oss kaffe och bullar. Då började det ösregna men vi var juh under världens största paraply så det gjorde inte så mycket. Några vattendroppar kom i kaffet med vad gör väl det.



Idag fyller VÄRLDENS BÄSTA mormor år!

Kategori: Linnéa


Födelsedagskalas för mormor Maj-Britt!

Kategori: Lena

Imorgon fyller mamma, mormor år (25 iår igen!) och vi hade lite kalas hemma hos mig som vi brukar. Vi hade tänkt grilla men eftersom det skulle bli dåligt väder fick vi tänka om. Och tur var väl det för det verkligen ösregnade! Så småningom ändrade sig vädret men det blev bra ändå.


Söta Malin och födelsedagsbarnet poserar!

Några kort blev det. Tyvärr inte på Calle som dök upp lite senare.


Niklas - Malins kille var på kalas!


Också Aron hann vara med en stund innan han skulle åka till Stockholm igen!


Linnéas och Björn. Björn vill inte vara med på bild?

Vi åt tacoköttfärs och chips, sallad och bröd och smör. Riktigt gott blev det! Efter maten lite kaffe och glasstårta och paj med glass. Hoppas att presenterna blev bra, mamma. Hoppas din dag blev som du tänkt dig!
Grattis än en gång, mamma och mormor!

Semester igen!

Kategori: Linnéa

Veckan har gått ganska fort även fast det typ inte funnits något att göra på jobbet...
Men jag och Björn har gjort mycket på dagarna för att fortfarande ha semesterkänslan kvar! I måndags grill hos mamma. Tisdags kom Jens hit å vi grillade så klart =). Onsdags kom Nasim å bjöd på persisk kebab! MUMS!!! Det blev till och med över så jag kunde ha med mig till lunch! hahaha



På torsdag drog jag tidigare från jobbet. Mamma kom och hämta mig och vi åkte till Lygnern och badade! UNDERBART!!

Fredags tog vi det lugnt. Käkade räkmacka och somnade på soffan...

Igår började vi med långpromenad på Tjolöholm. Sen kom mormor hem till mamma för idag vankas det kalas för henne hemma hos mamma! Jag, Björn, mamma och mormor var först och shoppade på Kungsmässan sedan blev det en tur till graven i Onsala, därefter handling på Coop och på kvällen grillning hemma hos oss. Trevlig dag! Och som sagt idag kalas för mommo! Så nu blir det till att göra iordning sig!

Ha en trevlig söndag! Ps. Jag ska inte jobba imon!!! haha 

Mûsli

Kategori: Linnéa

Gud va varmt det var igår. Jag var helt genomsvettig när jag kom hem på gula faran igår... Det blev att ta en iskall dusch så fort jag kom innanför dörren. Sedan blev det grill! Björns bror Jens var också här. Det blev grillad kyckling, halloumi, en god sallad och ett gott bröd! Senare bestämde jag mig för att göra egen mûsli! Den blev väldigt god! Här är receptet om ni skulle vilja testa!


Ser kanske inte så gott ut men ska hälla över det i en fin glasburk sen!

Ikväll kommer Nasim hit! Hon ska bjuda på grillad persisk kebab! Kommer att bli mums!

Nä nu måste jag väcka Björn och cykla till jobbet! ha en bra dag!

Shoppat

Kategori: Lena

Haft min första semesterdag på egen hand idag. Hundarna och jag åkte och badade. Dom är duktiga och sköter sig exemplariskt så vi kunde åka till Lygnern trots att där var mycket folk. Meja och Bonita vill gärna rädda mig. Dom tror inte på mig när jag säger att jag kan simma så de får sitta på stranden medan jag simmar en stund. Sexy tuffar omkring i vattnet som en liten säl och verkar njuta alldeles jättemycket!
När jag simmat en stund ropar jag på dem och det blir kapplöpning ut i vattnet. Det blev en del pinnekastning innan vi gick upp och åkte hem. Betydligt svalare än när vi kom! Skönt att bada är det.

Efter badet åkte jag hem med hundarna. Tog en tur ner till affären - tänkte kolla lite. Gick in på KappAhl och gick därifrån med årets fynd! Fyra blusar för den hiskeliga summan av 214kr! Det är vad jag kallar rea!



Inspirerad av klädköpet åkte jag till Freeport och köpte lite glasflaskor till saften jag tänkt göra av mina vinbär. Ska bara orka plocka dom också :-)

Grillmåndag!

Kategori: Linnéa

Nu är första arbetsdagen gjord på denna veckan och det var inte ens jobbigt att gå dit. haha! Jag var först av alla å det kändes skönt. Resten kom ca en halv timma senare men deras semester är ju i och för sig helt slut så då är det nog jobbigare att komma upp! =))

Ringde mamma på lunchen, då var hon och hundarna och badade. FUSK!!!




Bilder från sist vi var vid badet.

Men efter jobbet åkte jag och Bearen hem till mamma och blev bjudna på grillat. Fast det va juh Björn som grillade.... haha! Jättegott var det!