nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Berlin

Kategori: Lena

Aron och jag har varit på en 4-dagars tripp till Berlin. Vi åkte på Påskdagen och kom hem i onsdags. Berlin var en riktigt trevlig stad. Oerhört stor men inte så mycket folk som i London. Vädret var ganska bra inget regn eller så som tur var. Det hade tydligen varit riktigt busväder här hemma. Linnéa bodde här och tog hand om hundarna. Tack för det! Utan den hjälpen hade vi inte kunnat åka. Inte jag i alla fall.
Hotellet var fint och lite utanför centrum och första kvällen gick vi på en italiensk restaurang alldeles inärheten av där vi bodde.Sedan var vi ute och gick på kvällen. På måndagen var det helgdag så vi åkte runt och tittade på sevärdheter.

På tisdagen var vi i olika affärer. KaDeWe var ett jättetjusigt och jättestort varuhus med allt meelan himmel och jord. Skitdyrt förstås men kul att se.I en affär intill hittade Aron fina skjortor som han köpte. Sedan åkte vi till Alexanderplatz och där var vi på Alexa, Europas största inomhusvaruhus. Stort som Femman x 5. Aron hittade en fin grön jacka som han köpte och sedan var vi så trötta och hungriga att vi gav upp.
Vi åkte hem på onsdagen. Skönt att det inte är så långt bort. Mindre än en timma med flyg och Arons kompis hämtade oss på Landvetter. Tack Aron för en toppenresa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: