nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Ooops

Kategori: Lena


Linnéa och Björn

Här är ett kort från gårdagen som jag glömde! Är vi möjligen på Skårs Gård där? Det är ett tag sedan hur som helst för Björn har gips.

Idag på morgonen har jag varit och tagit ut en tand som blivit inflammerad. Många sprutor och tänger men nu är den borta! Skönt!
Tycker lite synd om mej själv så jag har tagit ledigt idag och skall lata mej. Hoppas jag kan ta bort kompressen i munnen snart. Och äta blir nog inte så mycket med idag. Lite youghurt kanske?
Lite nostalgi - Aron spelar fotboll år 2000!

Hittade detta gamla kort på min dator! Linnéa skymtar i bakgrunden till höger med gul jacka. Denna matchen spelades på Inlag. Fin pottfrilla lilla Aron har!

Ett tag sedan!

Kategori: Lena

Har varit lite slapp på sistone. Skall försöka bättra mig lite.
Aron har "flyttat" till Stockholm och blivit militär på heltid. Kul för honom - denna veckan tror jag det blir högvaktsjobb för honom. På Drottningholm om jag fattade saken rätt. Fick ett fint kort av honom när han har sin fina uniform med basker. Skall se om jag kan lägga ut det så småningom. Han kommer hem till påsk igen. Det skall bli kul!

Fick några kort av mamma för ett tag sedan som jag lovade att scanna in. Nu har jag äntligen gjort det och här kommer de:

Paul och Aron


Sophie


Malin


Pelargoner i mängder


Mamma "posar"!


Mammas kompis Maj-Britt

Så mamma! Hoppas du blev nöjd! Nu skall jag ta lite kaffe och somna i fåtöljen! Jag e trött!