nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Fullspäckad helg!

Kategori: Linnéa

Denna helgen har gått sjukt fort! Men det är för att det har varit roligt och mycket planerat.
I fredags var Nasim hos mig. Vi lagade flygande jacob och åt pumpor som hon hade med sig! Inte vanliga pumpor utan marsipanpumpor med chockladmousse inuti. Det var smarrigt värre! =)I Lördags var jag, mamma, Björn och Nasim på Siba på Kungsmässan för Både Nasim och Björn skulle skaffa den nya Iphone 4s. Nasim skaffade en men Den sorten Björn ville ha fannsi inte inne... Fast den kommer in om ca en vecka så så länge behöver han inte vänta. Kanske blir det så att även jag skaffar en då... hehehe

Vi åkte sedan hem till mamma och alla satt vid köksnordet med sina mobiler. Haha det va roligt! Man kan juh prata med den nya Iphonen!

Vid 7 tiden var det dags för lite födelsdagsmiddag på Tio Pepe för Moster Inger som fyller 50 år på tisdag!
Det va mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap!

Iadg vaknade jag klockan 7 trodde jag... Glömde ställa om till vintertid igår så klockan var juh bara 6. HAHA! Så dan har kännts otroligt lång idag. Men det gör ju inget! Vi halv 10 gick mamma och jag en promenad. Vid 11 var jag hemma igen. Då kom Nasim förbi med lite fika å vi satt å tjötade och lekte med hennes ny mobil!

ha en bra söndag!

Söndag 23 Oktober 2011

Kategori: Linnéa

Redan söndag igen... Varför går tiden så fort?

Igår var en ganska skön dag. På förmiddagen kom pappa och hälsade på en sväng. Vi fikade och hade trevligt! När han skulle bege sig hemåt följde jag med in till KBA, tänkte kolla lite i affärer, men gud va mycket folk som var ut å och hade tänkt samma sak.

Jag kollade runt lite och ringde sedan mamma. Hon var hos Carina men sa att hon kunde hämta upp mig. Så en stund senare satt vi hemma i Carinas kök och fikade. Hon bjöd på sitt goda hembakta bröd! MUMS!!! Och även på Margaretas muffins med olika smaksättningar! Kanel var min favorit. Smakar lite som mjuk pepparkaka.

Efter det tog jag och mamma en sväng till freeport. Vi har tänkt börja simma några gånger i veckan så vi behöver varsin ny baddräkt. Men när vi väl gick runt där inne så var vi inte alls så sugna på att testa baddräkter... hehe! Vi hamnade i värsta skoaffären med massor av skor med nedsatt pris. Jag hittade flera stycken jag skulle vilja ha men kom på att det jag verkligen behövde var ett par skor jag inte fryser i på vintern.

Så dessa blev det
299 kr gav jag för dessa skorna med gosig teddypäls i. Kommer nog att bo i dom i vinter!

När vi kände oss klara på Freeport åkte vi hem till mig och gick en runda i skogen!
Kvällen avslutades med film och och god mat!

Nu är mamma och Meja på tävling i Kungälv. LYCKA TILL!

Bakblogg!

Kategori: Linnéa

Dimmiga Lördag!

Kategori: Linnéa

Vilken dimma det är ute idag men väldigt skönt väder! Vid 10 ringde mamma och vi bestämde att vi skulle gå en sväng i staden! Det blev en ganska lång och härlig promenad. Vi pratade om att gå och kolla efter en vinterjacka till mig och ett par skor till mamma men efter promenaden var jag så varm att jag verkligen inte hade lust att testa någon varm jacka och mamma hade skoskav av sina skor och kände inte för att testa några nya. Haha!! Men det kommer fler tillfällen. Än så länge är ju det för varmt för vinterjacka märkte jag idag. Men jag har kollat runt lite på nätet och Everest har en del fina jackor och är inte så fasligt dyra tror jag.Dessa är rätt fina tycker jag!

Och jag skulle även vilja ha en Fjällrävenryggsäck i någon cool färg!Ha en trevlig Lördag! =)