nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Kattbilder!

Kategori: Linnéa

Vi har världens finaste katter!Söndag idag.

Kategori: Lena

Idag skall Linnéa och jag åka in till Göteborg och hälsa på mormor. Det skall bli kul! Det är inte varje dag man är i Göteborg nu för tiden så det blir som en riktig utflykt!
Jo, förresten jag var faktiskt i stan i förra veckan! Jag blev bjuden på att gå på handbolls-VM av en kund på jobbet. I och för sig var det förlustmatchen mot Argentina men det var kul ändå! VIP-gäster var vi. Vi fick var sin VM-tröja och middag och gratis tillgång till baren på en egen våning. Sedan var det bästa platserna mitt på långsidan och barbesök i halvlek! Jag slog till ordentligt och drack flera coca-cola! Men det var jättekul! Jag blev hämtad och lämnad utanför dörren här hemma så det var lyx på hög nivå. Det enda som kunda varit bättre var själva matchen. Men nu går det ju riktigt bra för dem. Aron sitter här hemma och hejar på Sverige i min Sverige-tröja!Igår eftermiddag var jag och Linnéa ute och gick en långpromenad med hundarna. Det är fortfarande ganska isigt men det har tinat bra på sina ställen. Det var riktigt härligt. Man fick faktiskt lite vårkänslor! Solen tittade faktiskt fram också!Här är Gåsevadsholms slott som vi passerade på promenaden. När Aron är med brukar han alltid fantisera om att han bor där. Och det kanske inte hade varit så dumt! Kolla altanen på taket!


Bonita

Sexy

och lilla Meja

Linnéa har tagit alla fina korten! Och fina blev dom. Hon är lika förtjust som mig i att fotografera!
Nu är det dags för lite frukost och duschen. Jag sitter här fullt påklädd men okammad och med tröjan ut och in! Dags att göra nåt åt det!

Tisdag i Röda Huset!!!

Kategori: Linnéa

Idag tillbringar jag min tisdagseftermiddag i mitt gamla hem. haha. Låter som att jag e jättegammal!! Det känns precis som förr med en gång jag kommer in i huset. Skällande hundar, datorspelande broder, nyvaken mamma i fotöljen och söta (just nu) feta katter! Hahaha Precis som det ska va!

Jag är i alla fall här för att passa hundarna! Mamma är på Handboll med jobbet. Sverige - Australien tror jag det va som spelar ikväll. Kul för lilla mammsen =) Själv sitter jag vid datan å dricker kaffe, surfar nät å har det gött. Hundarna ligger avsvimmade på golvet!

Ni får ha en underbar kväll!

Hoppsan!

Kategori: Lena

Det har blivit lite långt mellan gångerna här på sistone. Skall se om jag kan ändra på det. Det har varit jul och nyår sedan sist. Julen firade vi alla hemma hos Linnéa och Björn. God mat och trevligt sällskap gjorde julaftonen till en höjdare! Tråkigt bara att man blir så mätt. Lite ny choklad och farmors goda vörtbröd hade vi med oss hem.


Aron och mormor


När vi var och köpte julklappar, jag och Linnéa, stötte vi på Björn Hellberg i bokaffären på Kungsmässan. Han sålde sin senaste deckare med julklappshälsning i så vi köpte en bok av honom till pappa Paul.
Aron fick en ny TV och nu är man lite avundsjuk och Linnéa fick en symaskin. Förhoppningsvis blir det sykvällar framöver nu.


På nyår var vi hemma hos Carina och Leo, som vanligt. Det har blivit en tradition och det är så trevligt! Både Aron, Björn och Linnéa var med. Även Jens, Björns bror var med denna gång! Enda smolket i bägaren var att Sexy hade väldigt ont i magen och nyårsnatten slutade på Blå Stjärnan för Sexys del. Hon fick stanna kvar ett par dagar men är nu ganska bra igen. Hon har ätit dietmat och magen börjar bli sig lik igen.


Leo på nyår!


Linnéa och Aron

Mycket snö är det nu för tiden. Träningen med hundarna går på sparlåga. Det går ju verkligen inte att gå i skogen. Är det inte plogat så är det stopp. Så det har blivit mycket promenerande istället. Carina, Linnéa och jag var på Tjolöholm och promenerade en dag. Måste visa Carinas nylackerade bil! Visst e den fin!


Carina, Linnéa och lilla Rosa!


Sexy, Bonita och Meja


Fina snöbilder blir det! Men nu börjar jag tröttna på vintern.