nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Födelsedagskalas!

Kategori: Lena

I lördags var vi hemma hos farmor för att fira hennes födelsedag. Det var jättegod smörgåstårta i goda vänners lag och en trevlig kväll! Lite smygfirande av Björn blev det också faktiskt! Det är inte lätt när alla fyller år samtidigt! Tack alla för en trevlig kväll! Här är några kort!


Alla runt fikabordet!


Gunilla och Tormod


Gunilla packar upp presenter!


Lillemor och Tormod


Björn


Martin


Linnéa och Björn


Pappa Paul och Aron kollar i...


...kattboken som Gunilla fick.

Nu är det strax den 1 november och det är dags att säga -"Stort grattis till Gunilla och Björn"
Stort grattis också till syster Inger som också fyller år den 1 november!

Promenad & Gräsklippning!

Kategori: Linnéa

Idag har jag och mamma vart ute å gått med hundarna vid golfbana. Där var det typ översvämning men det var ändå några som va ute å golfade!

När jag kom hem började jag klippa gräsmattan men hann bara med framsidan för sen tog bensinen slut. Typiskt. I alla fall när jag sprang runt där på gräsmattan så rörde sig nåt plötsligt brevid mig. Jag trodde det va en lite groda men när jag lyfte på gräset var det en stor fet mus. Fort som bara den sprang den iväg. Men kom inte in till oss säger jag bara. Vi har två livakter som inte lär vara så snälla mot dig! =)

Äntligen helg...

Kategori: Linnéa

eller nej. Inte riktigt än. Imon fortsätter övertiden... Suck. Men d blir goa pengar! 100% är det på helger =) då funkar det att gå upp tidigt en lördag med! Så imon kommer Magnus å hämtar mig kvart över 6! YEAH!!!

Ikväll blir det lugnt. Mys med katterna, räckmacka å idol!


Ny blogg!

Kategori: Linnéa

Jag har startat en ny blogg!! Det är en julblogg. Så där kommer jag bara skriva om saker som hör julen till och här kommer jag skriva om vanliga grejer som händer i min vardag. Fast det har ju vart lite dåligt med det den senaste tiden... Mycket övertid på jobbet. Suck. Men pengarna blir roliga till jul =)

Jaja om ni har lust så titta in på den nya bloggen HÄR

Ha d bra!

Lördag 2/10

Kategori: Linnéa

Idag har varit en rolig dag. Vid 12 tiden kom pappa och Aron hem till oss. Vi fikade å hade trevligt! Sedan åkte vi till ikea för jag och Björn ska fixa nytt kök. Det va kul men svårt för det finns sååå mycket att välja på. Allt från luckor till vitvaror. =) Men efter en lång stund vid köksplaneringsprogrammet på ikea fick vi till ett riktigt bra kök. Dock fick en "köksexpert" på ikea ändra några saker som vi inte hade tänkt på men annars blev det kanon! Så snart blir det nytt kök! JIPPIE!!!!

Nu på kvällen lagade jag mat. Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle göra så det fick bli tapas! MUMS va gott det va men nu e man proppmätt!


En liten go blandning: Honungsmarinerade äppleklyftor med timjan inlindade i bacon, potatiskaka, oliver, sweet chilli marinerade tigerräkor, stekta champinjoner med persilja, soltorkade tomater, chevreost, bröd, melon och vindruvor!