nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Söndag - härlig dag!

Kategori: Lena

Idag kom Aron hem efter att ha varit på AMF övning i flera dagar. Jag fattar inte att han klarade det - 11 mils marsch utan mat eller vila och en hel massa andra strapatser. Men det gick ju bra och han verkar ganska stolt verkar det som! Idag har Linnéa, Aron och jag ätit söndagmiddag tillsammans! vet inte när vi gjorde det senast. Känns som 100 år sedan! Vi åt lasagne och chokladpudding med vispgrädde. Hur gott som helst! Jag och Linnéa gick sedan en skön kvällspromenad med hundarna. Det gjorde gott för maten i magen.


Linnéa och Aron - fynd från fotolådan!

Detta var slutet på en härlig söndag. Förmiddagen spenderade jag med Carina och hennes Tequila. Vi var vid Lygnern och promenerade med alla hundarna i den härliga höstsolen. 10° varmt och solsken. Kan det bli bättre. Hundarna stormtrivdes och det blev en 5 km promenad.Hundarna på promenad.


Med Carina i solen!


Höstfärgad Bonita


Sexy med sina döttrar!


Vi rundade av med att fika på Naturum. Fantastiskt gott med macka, kladdkaka med kokostäcke och kaffe!


Carina


Gofika på Naturum.

Enda smolket i bägaren idag var att Lasse Brandeby gått ur tiden. Usch vad trist. Världen kommer att bli lite mindre rolig nu. Han är lite speciell för mej för vi bodde grannar när jag växte upp.

Blandat & uppdaterat!

Kategori: Lena

Har inte varit här på ett tag så det har väl hänt lite sen senast! Idag har Linnéa, Carina och jag varit i skogen vid Lygnern på långpromenad. Det var härligt, 10 grader varmt och med lite gofika så blev det en höjdare för oss alla!

I november är det födelsedagar för vår familj! Min syster, pappa, Gunilla och Björn.
Inger fyllde 50 och vi var på restaurang och firade henne! Det var kul!På bilden: Inger och Sophie.

Pappa hade litet kalas hemma på sin födelsedag. Ett par grannar och Margarethas kusin med fru var där. Och så jag och Inger förstås. Trevligt kalas var det!
På kalas hemma hos pappa.

På helgen var vi hos farmor Gunilla på kalas.
Kalas hos Gunilla i Jörlanda.

Annars har det varit Allhelgonahelg och vi har varit på graven med en fin "krans". Egentligen är det väl ingen krans men fin var den i alla fall. Jag köpte också ett ljus och det hela förevigades med ett fotografi.Linnéa och Björn har varit i England för Björns syster har också fyllt år. Hon lägger in kort från den resan inom kort. Jag fick en fin present av dem när de kom hem. En parfym som jag velat ha!Nu har jag en parfym att ta med på vår julresa med jobbet! Vi skall till Salzburger Hof den 9-11 december! och det skall bli så kul!


Visst ser det härligt ut?!