nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Sötnosar!

Kategori: Linnéa

Fast dom va inte så söta när jag kom hem från jobbet idag... Jag hade glömt att stänga dörren till sovrummet så dom hade rivit ner en blomkruka på golvet. Det var jord överallt. Så det va bara att dammsuga det första man gjorde när man kom hem. Men man kan inte bli arg på dom små liven. Dom e juh mina små bebisar! Älskar dom!

Gamla bilder!

Kategori: Linnéa

Sitter och kollar på lite gamla bilder. Hittade denna som jag tog förra vintern. Tycker den e så fin!

Underbar fredag!

Kategori: Linnéa

Äntligen fredag! Efter jobbet så åkte jag och Björn in till Göteborg, åt på resturang, fönstershoppade och gick på bio. Vi såg filmen Inception. Lite krångligt att förstå den i början men ju längre in i filmen man kom ju bättre blev den! Den va helt klart sevärd!Det var en väldigt trevlig kväll och man blir juh bara gladare när man kommer hem till dom här små krabaterna!


Här i hallen ligger dom å väntar på oss !


Lille Dexter


Söte Castor

Tjolöholm en söndag!

Kategori: Lena

Vi har promenerat på Tjolöholm idag, Jag, Linnéa och Carina. Och så alla hundarna förstås! Linnéa hade kameran och det blev en del fina kort! Här är en bild på en av kossorna som rymt ur sin hage. När vi var på väg hem såg vi djurägarna fösa in dem i hagen igen!Kanadagäss är det gott om på Tjolöholm!


Här är jag och hundarna på bild!


Så här fint är det på våran runda i Tjolöholm! Man tröttnar aldrig på att gå där! Tur att alla inte är som vi. Då hade det varit packat med folk där jämt!


Björnbären är fina nu. Inte alla men många är mogna. Hundarna gillar björnbär men har inte riktigt koll på vilka som är mogna. Så jag får plocka åt dem! När det gäller hallon är det inga problem! Antagligen är de omogna bären jättesura.


När vi kom hem blev Melker glad! han gillar att sova middag på motorhuven och äntligen var hans säng hemma igen!

Hahahaha

Kategori: Linnéa

Precis så är det! Nästan... =)

Söndag igen!

Kategori: Lena

Veckorna går fort och nu var det söndag igen.
Carina och Tikkan, Linnéa, Björn och jag med hundar var i skogen på dagen. Carina och jag spårade med hundarna och Linnéa och Björn kollade skogen och badade.
När vi var klara anslöt vi och hundarna. det var riktigt varmt så det behövdes. Det var säkert 20 grader i vattnet. Jätteskönt!


Linnéa och Björn lånade kameran och tog lite kort!


Björn


Glad Linnéa med ny fin frilla!

Och på kvällen klippte jag Aron och han blev så här fin!Nu är det sängdags! Jobba imorgon och då behövs lite sömn. Gonatt!

Lite bilder...

Kategori: Linnéa


Castor & Dexter


sötnos


Påsar är roligt!
Haha


och så en bild på mormors tårta!

Härlig Lördag!

Kategori: Linnéa

Idag har varit en skön dag! Vaknade av att busarna bet mig i tån... Gick upp och klippte gräset. Vid 12 kom mamma och mormor och hämtade mig och Björn. Vi åkte till Skårs Gård och käkade brunch! Mums va gott det va men man blir juh så mätt... Synd att inte Aron var med (han mådde lite kasst =)) för han har alltid så roliga kombinationer på sin tallrik. Men idag fick Björn stå för det!


Vaniljsås och prinskorv! MUMS!!!

Efter brunch var vi så mätta att vi gick en härlig promenad med hundarna. Det behövdes annars hade man somnat på direkten! Efter det så åkte vi till Coop. Jag behövde köpa en ram till min tavla jag gjort som ska sitta på toaletten!När vi kom hem så låg dom små katterna å sov i soffan. Men när vi började låta lite i köket kom dom springandes. Vi gav dom lite tonfisk och dom åt som galningar! Dom fick varsin skål men Dexter var ju tvungen att äta ur Castors skål hela tiden... heheNu börjar vi faktisk, tro det eller ej, bli lite hungriga så vi ska göra en kantarellomelett!Imorgon e det kalas för mormor!

Ha en trevlig kväll!

Sista veckan!

Kategori: Lena

Har börjat smygjobba lite denna veckan. Det var helt ok. Man har ju bästa jobbet så det känns ju inte tråkigt!
Annars är det mest hundträning och hemmafix som gäller dessa lediga dagar. Aron har fått lite fint i sitt rum. Soffa till rummet med lite kuddar och en fin filt, ny matta och överkast till sängen. Detta gjorde verkligen susen!

Själv har jag införskaffat en ny bred säng. Underbart! Hundarna och även katterna, speciellt Melker gillade den. Jag fick en fin mörkblå volang till sängen av Björn och med ett överkast jag fått av Inger blev den helt perfekt! Och så har jag köpt ett fint datorbord. Det känns så lyxigt och det blev så fint alltihop!


Hundarna sover i min nya säng!

Idag har jag varit hos Kim en sväng på kvällen. Hennes dator har "ballat ur" och trots att vi lade ner en hel del energi så verkade datorn vara på upphällningen, tyvärr. Det blir nog en ny imorgon.
Sedan skall vi åka till Skårs Gård imorgon och äta brunch! Mamma, jag, Aron, Linnéa och Björn. Det skall bli trevligt och gott. Vi har inte varit där på länge så nu e det dags! Det blir en bra uppladdning inför måndagen - första dagen på jobbet efter semestern.

Våra små busar!

Kategori: Linnéa

I onsdags kom dom! Våra små Busar! =)


Dexter och Castor!


Sover gärna tillsammans


sötnosar!


Favoritstället - Trappan...

Castor!


baby!

Dom är så söta och så duktiga. Dom äter bra, går på lådan själva, busar med varandra nu istället för att attackera alla möbler och gardiner. När vi ska gå och lägga oss är dom som mest busig. Då ska dom käka på tårna å springa fram och tillbaka, upp och ner för trappan. Men sen när dom har lugnat ner sig så hoppar dom upp i sängen å lägger sig nere vid mina fötter å sover där hela natten! Sen vaknar man på morgonen av att det är nån som biter en i tån igen. hehe...