nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Coola gänget!

Kategori: Lena

Härlig söndag med promenad och mera promenad. Inga fel på benmusklerna här inte! Hoppas nu våren håller i sig!


Björn, Linnéa och Aron


Linnéa och hundarna vid Lygnern idag.


Bonita tar årets första dopp i havet!


I eftermiddags efter vi lämnat Aron vid tåget!

Ha en bra vecka alla!

IPC Specialist!

Kategori: Linnéa

Denna veckan har det varit utbildning på jobbet! Jag är numera Certifierad IPC Specialist! Coolt va?! :-)
Vi har läste en bok på 600 sidor om olika acceptanskrav för kretskort och haft sammanlagt 9 prov på 3 dagar! WOW!!! Har varit helt slut på kvällarna... Hehe!Vi hade inte så mycket att göra på jobbet resten av veckan så jag tog ledigt idag! Härligt! Ska möta upp min bror för en fika vid 12 å senare hämta Leia <3

Ha en härlig fredag!

Morgonpromenad med Leia!

Kategori: Linnéa

Hoppsan vad tiden går!

Kategori: Lena

Ojdå , känner pressen efter påstötningar från flera håll. Har inte hållit mej undan med flit men ibland blir det bara så här. Vintern har varit lika kall och och isig som vanligt. Men nu plötsligt har det släppt. den ihållande kylan är borta och snön likaså. Härligt att det snart är vår!Jodå, vi var i Badgastein och käkade julbord! Det var härligt och jättekul - god mat och trevligt sällskap och en hel helg att bara slappa och ha det mysigt! Bilden ovan är från baren där en del tid spenderades!Hela gänget på morgonen. Vi samlades på jobbet, käkade frukost tillsammans och sedan kom bussen och hämtade oss.


Vackert i Badgastein


Håkan spanar på utsikten!
Daniel och Håkan på en hängbro!


Sölve kollar på vattenfallet!


Aron har varit i Boden i 2 omgångar och tränat på kyla? Inte vet jag. De hade nästan 40° kallt ena gången och han ser ganska frusen ut trots alla kläderna!


Aron i smällkalla Boden.

Nu är han hemma efter andra omgången men om en vecka bär det av igen. Hörde något om Norge, kanske blir det så.
Linnéa och jag är ute med hundarna för det mesta. ibland är Carina eller Ki med också. Vissa dagar har det varit fint men så kallt att man inte har kunnat ta med kameran. Men så plötsligt släppte kylan och det blev lite vår. Då var vi ute på Tjolöholm och tog lite foton igen!


Meja


Bonita


Sexy


Tequila, Sexy, Bonita och Meja


Min fina trio

Ja, och så var det lilla Smirre som råkat lite illa ut. Hennes ögonlock har blivit lite tilltygat och det gör ont att öppna ögat. Så hon får vara hemma, ha på sig en tratt och äta pencillin. Inte glad är hon över detta men det får gå. Lite mysa i mitt knä blir det och det funkar som plåster verkar det som.


Troligen hundbiten. Litet pälslöst mellan öronen om man tittar noga.