nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Gott Nytt År!

Kategori: Lena

Kallt väder med solsken på årets sista dag. Linnéa, Carina och jag har promenerat med hundarna på Tjolöholm. Härligt och skönt för hundarna. Det blir mycket smällare här i stan sedan och det tycker dom inte är så kul.Imorgon skall det bli varmare igen hörde jag på radion och nästa vecka kommer det nya stormar. Evig höst/vår kan man väl kalla det här?.
Kvällen och nyåret skall vi vara hemma hos Carina och Leo. Som vanligt börjar det väl bli! Vi skall äta gott (Som alltid hemma hos dem!) Och jag har bakat lite paj till efterrätt. Sedan blir det väl lite spela spel och ut med hundarna. Det smäller nog lite där också men inte på långa vägar som här hemma. Till och med katterna vill vara inne på nyår!
Gott Nytt År alla vänner!

Födelsedag!

Kategori: Lena


Idag blir våran lilla Meja 4 år! Hipp hipp hurra!
Tänk vad tiden går fort! En långpromenad med Carina, Tequila, Sexy, Bonita och jag blev det idag.

Snart är det jul!

Kategori: Lena

Hemma igen efter en härlig tripp med arbetskamraterna till Bad Gasteindalen och hotel Salzburger Hof! En fantastisk helg med julbord som var fantastiskt, utflykt upp på alptopparna med linbana, Mozartkaffe i ett fik i byn och ännu mera mat och dryck! Jag hörde inte till dem som åkte skidor så utan denna jobbresan hade jag antagligen aldrig åkt hit! Men det var fantastiskt vackert och kul även om man inte åker skidor. Jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka en sommar och gå i bergen. Det var riktigt häftigt! Konstigt nog hade jag inte ont av svindel där. Jag som alltid brukar ha jätteont av höjder. Bilder från vår tripp finns här!

Sista veckan fram till jul blir det handla och fixa med mat och kanske städa lite innan julafton. Vi skall vara här iår. Gunilla, Martin, Paul, Linnéa, Björn, Aron, Rigmor och jag. Mamma skall vara hos Inger i år och pappa och Margaretha stannar hemma. Förhoppningsvis blir det riktigt trevligt. Aron är ledig fram till mitten av januari. Men för oss andra är det inte så mycket ledigt mellan helgerna i år.