nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Hälsat på pappa!

Kategori: Linnéa

I tisdags åkte jag, Björn och Aron upp till Kungshamn för att hälsa på pappa! Han och Helene har sin husvagn ståendes där. Det var jättefint där! Glömde att ta en massa kort men några få fick jag allt med! Får be pappa skicka mig den fina bilden på Björn där han ligger ihop trängd i en liten soffa! haha

När vi kom in till Kungshamn så kom pappa å hämtade oss med båten. Det är hur skönt som helst å åka båt =) Vill ha!!! Vi åkte till en liten ö där vi badade å solade. Såklart ramlade jag på klipporna... men det gick bra! Det va jätteskönt i vattnet! Till och med Björn badade. Plastpåse och eltejp funkade bra! Hehehe

Vi grillade, badade, spelade spel och hade det hur skönt som helst. Längtar tillbaka...

Här är några bilder:


pappa spelar gitarrSemester

Kategori: Lena

Nu har jag haft semester i snart 2 veckor. Det är vilsamt och man vänjer sig. Det är skönt att vara lite ledig.
Det har regnat helt sjukt mycket idag. Ki, Carina, jag och alla våra hundar var på Tjolöholm och promenerade ett par timmar på förmiddagen. Tur att man går i skogen en hel del! Det blåste helt fruktansvärt och regnet kom från sidan där det inte stod träd och skyddade. Men det var härligt att vara ute i naturen och vi har alltid trevligt tillsammans.


Annars blir det en del hundträning nu när man är ledig. Det är avkopplande och roligt! Vädret har ju varit bra fram tills nu och hundarna är ganska vana vid att fungera i värmen!
Igår var jag hos farmor Gunilla och hämtade Aron, Linnéa och Björn som har varit hos Paul och Helene i deras husvagn ett par dagar. Dom hade haft riktigt kul. Det förstod jag av allt de berättade! Synd bara att det blir så sällan.
Linnéa och Björns kattungar hade växt och var jättesöta och riktigt busiga. De skall flytta hem till Björn och Linnéa nästa vecka. Det blir nog jättekul!

Idag är det Pauls födelsedag! Grattis, Paul! Hoppas du får en bra dag!

Kattungar!

Kategori: Linnéa

Idag har jag och Björn varit hos farmor å kollat på kattungar! Åhhh!!! Vi var där och kollade på två små pojkkatter som vi ska ha här hemma! Jag längtar! =)


En av busarna vi ska ha!


SÖTNOS!


naaaw...
Andra busen!


Trött...


plutt!


Alla katterna förutom en som låg å sov i köket!


Lilla farmor!

Tack för idag!

Bad i Lygnern!

Kategori: Linnéa

Lite bilder från i tisdags när vi var och badade!


Meja!


Sexy!


Bonita!


Sexy glider ner i vattnet!


Kasta, kasta, kasta


Bonne simmar stolt med sin boll i munen!

 
Varför ska hundar alltid skaka av sig brevid nån så man blir alldeles pisseblöt å kall??!

Lite annorlunda start på semestern...

Kategori: Linnéa

Det har varit ett par stressiga veckor fram tills idag! ÄNTLIGEN semester!!! Min första semester EVER! Härligt!
När dagen äntligen var klar cyklade jag hem i värmen och var glad över att ha 4 långa veckor ledigt. Kommer hem och sitter och gör lite teoriprov på datan när det plötsligt ringer i mobilen. Det va Björn. Han hade skadat fingret på jobbet. Han var på sjukhuset i GBG men där kunde dom inte hjälpa honom så han åkte till KBA istället och där kunde dom inte heller göra nåt så han blir sickad till Varberg. Sjukhuspersonal beställde taxi. Men taxichauffören fattade fel och trodde att han skulle hämta Björn i Varberg... Så han fick vänta där i två timmar tills taxin kom. Han slutade jobbet vid 15.00 och nu är klockan 00:27 och han har fortfarande inte fått nån hjälp!! Katastrof!!! Längtar efter min baby!!!

Nä nu blir det snart sängen för min del... trött...

En vecka kvar till semester!

Kategori: Lena

Härliga dagar nu. Varmt och soligt men lite bris ändå. Så man inte storknar i värmen. Igår regnade det en del. Det var riktigt skönt. Jag och Ki var på Tjolöholm och promenerade i flera timmar på kvällen. Hundarna badade och lekte. Det var underbart helt enkelt.
Ki, Bibbi och Fozzie

Idag var jag på Tjolöholm igen. Denna gången med Linnéa. Solen sken idag och det var riktigt varmt! Man skulle haft badkläderna med! Det får bli nästa vecka när semestern börjar.
Hundarna badade och njöt i det varma vattnet!


Linnéa och hundarna

Imorgon är det kalas hemma hos Inger min syster. Malin och Carl har fyllt år. Malin fyllde 20 och Carl fyllde 16 år.
Det är knappt man fattar. Vart tog tiden vägen? Hur kan Carl bli 16 år redan!

Fredag i skogen

Kategori: Lena

Ända sedan jag slutade röka vaknar jag tidigt på morgonen. Så efter att ha legat och dragit mej gick jag upp vid halv 8-tiden imorse.
Det verkar bli lika fint väder idag som igår. Jag har satt ut dynorna i hammocken. Så när jag är klar här blir det till att ligga en stund i den!


Catharina, Nemi, Sexy, Meja och Bonita

Jag och Catharina var i Anneberg igår kväll och promenerade vår rapportbana inför tävlingen i slutet på denna månaden. Vädret var kanon och skogen i Anneberg är fantastisk trots att dom skogat en del. Hundarna hade vansinnigt kul. Dom badade och jagade varann om vartannat.

Till höger om Bonita ligger sjön. Man kan se den skymta genom träden. Här är vi framme vid slutet av skogsvägen, vid vändplatsen.


Catharina