nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Vår

Kategori: Lena

Härlig lördag även om det rergnat en del idag. Carina var här och lämnade Tequila imorse. Hon skall bo här tills imorgon för Leo och Carina skall till Malmö och lyssna på Cesar Milan.
Linnéa har gjort mig sällskap idag och när Carina åkt tog vi alla hundarna och åkte till Lygnern för ett bad. Bada gillar hundarna skarpt och vi stannade en bra stund. Vi träffade Nicke med sin Diva och Carolines rottweiler. Hundarna var duktiga och höll sig hos oss. Jag kopplade Tequila för säkerhets skull men det hade jag inte behövt. Hon var duktig!


Tikkan och Meja badar!


Badbilder från Lygnern

Jag och Linnéa var faktiskt och badade hundarna i Lygnern i fredags också. Vi tog ett kort som vi skickade till Aron. Här är det!


Haha! Vilket kort! Men Aron blev glad i alla fall!

Efter badet blev det lite övningskörning - det går ganska bra! Men det är mycket att träna på!


Föraren Linnéa

Nu sitter vi och kollar på melodifestivalen. Den är INTE rolig. Fattar inte hur jag kunde tro det. Jag borde veta bättre,
Hundarna sover gott. På eftermiddagen åkte vi till Tjolögolm och "powerwalkade" i ösregnet. Inte en enda människa på Tjolöholm. Jo, en bil som stod på tomgång stod på parkeringen- den skulle nog åka snart. Men när vi kom tillbaka efter en dryg timma så stod den kvar - fortfarande på tomgång. Konstigt tyckte vi.. Men så såg vi att det fanns två personer i bilen. Ooops - värsta pusskalaset!


Sexy, Meja och Bonita

Till sist en bild från trädgården som börjar bli iordning äntligen. Håkan har fixat så jag har en gräsklippare igen. Skönt! Och efter regnet idag så skall nog rabatterna bli fina!

Kommentarer

 • Linnéa säger:

  Det måste vara det snyggaste kort vi har på oss tillsammans!! haha! Tack för en rolig helg! Får vi göra om snart! Love u!

  2011-05-15 | 20:00:39
  Bloggadress: http://dexterochcastor.wordpress.com
 • Carina & Tequila säger:

  Tusen tack för att ni tagit hand om Tequila så bra i helgen.

  2011-05-15 | 20:21:14
  Bloggadress: http://tot.leocarina.se

Kommentera inlägget här: