nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Äntligen hemma igen!

Kategori: Lena

Vilken lång dag det blev! Vi har varit runt lite överallt. Men vi kom hem med både kamera och biabädd till slut. Och lite till!


Här är min nya kamera!  Lite mindre än den jag tänkt köpa men med ett teleobjektiv också. Ett minne och en väska blev det också! Nu ligger batteriet på laddning så imorgon blir det fotografering för hela slanten!
Först hade vi tänkt besöka en fotobutik i Sävedalen. Vi åkte dit först men trots att jag hade kollat adressen på eniro så kunde vi bara inte hitta affären. Vi frågade folk som bodde i närheten av där affären skulle ligga men näpp, ingen affär någonstans..
Vi ringde Leo och han kollade adressen via datorn igen och jodå vi var på rätt gata och där affären skulle ligga fanns visst ett hus.. När vi tittade på brevlådan stod det faktiskt men solblekta bokstäver på brevlådan fotoaffärens namn. Jaha, det var bara en butik på nätet. Järnspikar också.. Men vi tänkte inte låta vår dag bli förstörd så vi bestämde oss för att åka till Sisjöns industriområde istället för att titta på Inet data och en hundaffär som Carina hört skulle ha så kuliga grejer.
Inetdata var roligare på nätet så vi nästan vände i dörren och hundaffären var lika rolig som ica ungefär - inte speciell på något vis.
OK då återstod Mölndal och Scandinavian Photo som Ki tipsat om att hennes kompis brukar handla fotogrejer. Och efter lite dividerande blev det ovanstående. Tror det blev riktigt bra. Om jag skulle växa ur kameran kan jag byta upp mej.


Så här ser Tikkans nya hundsäng ut! Carina var supernöjd och förhoppningsvis Tikkan med!
Vi rundade av vår heldag med ett mål mat på IKEA. Benfri kotlett och pommes - helt ok. Sedan åkte vi hem och landade i Kungsbacka vid 19-tiden!

Kommentarer

  • Anki säger:

    Nu blir det säkert många fina bilder på bloggen snart. Bra shoppingdag ni haft idag när ni till slt hittade rätt.

    2009-07-28 | 21:48:57
    Bloggadress: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här: