nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Söndag - härlig dag!

Kategori: Lena

Idag kom Aron hem efter att ha varit på AMF övning i flera dagar. Jag fattar inte att han klarade det - 11 mils marsch utan mat eller vila och en hel massa andra strapatser. Men det gick ju bra och han verkar ganska stolt verkar det som! Idag har Linnéa, Aron och jag ätit söndagmiddag tillsammans! vet inte när vi gjorde det senast. Känns som 100 år sedan! Vi åt lasagne och chokladpudding med vispgrädde. Hur gott som helst! Jag och Linnéa gick sedan en skön kvällspromenad med hundarna. Det gjorde gott för maten i magen.


Linnéa och Aron - fynd från fotolådan!

Detta var slutet på en härlig söndag. Förmiddagen spenderade jag med Carina och hennes Tequila. Vi var vid Lygnern och promenerade med alla hundarna i den härliga höstsolen. 10° varmt och solsken. Kan det bli bättre. Hundarna stormtrivdes och det blev en 5 km promenad.Hundarna på promenad.


Med Carina i solen!


Höstfärgad Bonita


Sexy med sina döttrar!


Vi rundade av med att fika på Naturum. Fantastiskt gott med macka, kladdkaka med kokostäcke och kaffe!


Carina


Gofika på Naturum.

Enda smolket i bägaren idag var att Lasse Brandeby gått ur tiden. Usch vad trist. Världen kommer att bli lite mindre rolig nu. Han är lite speciell för mej för vi bodde grannar när jag växte upp.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: