nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Hur sjukt är inte detta??!

Kategori: Linnéa

Hello!

Kategori: Linnéa

Snart är även denna veckan slut! Shit va snabbt det går! Imon e d fredag! Jippie! Då blir det hem å chilla. Sen på lördag åker mamma till London med Eva så då ska jag vara hemma hos henne å passa Sexan å Bonne! Aron kommer juh hem idag oxå så han kommer vara hemma över helgen i alla fall! Kul!!! På lördag ska vi åka in till GBG å shoppa lite! Ska bli skoj!

Nu håller vi på å städa lite så jag måste väl återgå till dammsugning!
Ha d bra!

BTW, mamma jag hittade " The OysterCard" så det e bara å komma förbi imon när du slutar å hämta det! Vi ska väl ändå gå våran fredagspromenad?! Glöm INTE kameran i så fall!

Lite bilder från idag!

Kategori: Linnéa







Söndag med Linnéa

Kategori: Lena

Vi har varit på lite äventyr idag, Linnéa och jag. Först åkte vi ut till Onsala och gick ner till Reningsverket. Hundarna badade och det ser verkligen varmt ut när dom badar! Dom både dyker och simmar. Vi kastade lite pinnar och dom tyckte det var jätteroligt! Åh, vad det kändes somrigt!


Linnéa och Sext på väg till havet! Lite svalare idag men underbart väder!

På väg tillbaka till bilen gick vi till mormors och morfars grav och fixade. Där såg fint ut. Påskliljorna hade vissnat så dem tog vi bort. En ros hade dukat under i vinter men annars såg det bra ut. Prästkragarna hade knoppar, Timjan växer, Lavendeln har kommit igång och Hostan är tät och fin.
Linnéa tog kort på graven så det dyker nog upp här snart!


Fina lila små blommor. Trodde de hette Kärringtand men de är ju gula.. Ja, ja fina var det i alla fall!
Dessa växte vid vägkanten på väg ner till havet.

När vi kom hem till mej fick hundarna stanna hemma för det var faktiskt ganska varmt i bilen. Vi åkte bort till Freeport för att se om vi kunde hitta några skor till mej. Jag skall ju snart åka till London (OOiiiiiiiiiiii!) och kan ju inte ha smutsiga hund-gummiskor på mej. Men efter att ha varit i alla affärer utan att hitta något. Jag får åka en gång till i veckan. Jo, det fanns många skor jag tyckte om men jag får så lätt skoskav. Och promenera i London med skoskav vill jag inte.

Nu skall jag dock snöra på mej hundgummiskorna och åka och träna med hundarna en stund!

God morgon!

Kategori: Linnéa

Vaknade tidigt idag även fast jag gick och la mig jättesent... jaja igår va i alla fall trevligt när Terese var här! Björns bror (Magnus?! Hahahhahahahahaahahahahah) va oxå här å vi hade värsta diskussionerna om allt från om utsvängda jeans e snyggt lr vad rabarber e gjorda av.... Helt sjukt men skoj!

Jag och Terese kollade på dom två sista avsnitten av Greys Anatomy oxå och OMG va spännande det va!!!Måste komma ny säsong! Kolla här om du e nyfiken!


Det va juh sjukt varmt igår oxå. Så på morgonen/förmiddagen låg jag och solade! SKÖNT!



Idag verkar det inte bli lika fint väder nu när jag kollar ut. Men man kan juh alltid hoppas!

Ha d bra!

Lugn, Varm Sommardag...

Kategori: Linnéa

... på filt i trädgården med Sexan å Bonne!






Måndag 17 Maj 2010

Kategori: Linnéa

Vilken seg dag det har varit idag. Trött hela dagen...
Men när jag kom hem gick jag och Björn en liten promenad i skogen för att vakna till liv. Där träffade vi får. Dom kom springande emot oss å bara glodde å sa Bäääääääää!!! Haha


Alla bara glor!


Söta


Nyfikna var dom också!

När vi kom hem gjorde jag en god ceasarsallad!



Mums!

Kalas!

Kategori: Linnéa

Igår va det kalas för Aron! Det Blev en massa skratt, kakor och tårta såklart! =)

Här kommer lite bilder från kalaset.


Mormor och Moster Inger!


Söta Farmor och mamma


Farbror Martin


Björn


20-åringen själv!

God kväll!

Kategori: Linnéa

Nu har jag vart ute i två timmar å klippte hela gräsmattan. Nu kan jag välförtjänt somna på soffan som jag lär göra... haha



God natt =P

Fredag 14 Maj!

Kategori: Linnéa

Hejsan!

Idag e d fredag å jag är ledig så jag kundå  sova ut men inte Björn, han var tvungen att åka till jobbet... Stackare... hehe

Jag gick upp vid åtta fast jag kunde sova längre kände jag men jag ville inte sova bort hela dagen. Jag var uppe så sent igår för jag satt vi datan. Björn hade fixat ny Photoshop CS5. Jag har typ aldrig använt photoshop innan så det va lite svårt å vet hur man skulle göra. Jag gjorde mest lite konstiga bilder. haha!!! Men jag vill lära mig å bli duktig på det! Nån som kan hjälpa mig??



Jag skulle passa i bruna ögon... hehe

Nu ska jag duscha efter crossträningen sen cykla in till stan å träffa Aron å mamma!

have a nice friday!


 

Massor av tidningar!

Kategori: Linnéa

Jag tog en cykeltur nyss å har nu rustat upp med en massa bra tidningar! Så nu kan det regna på =)

God förmiddag!

Kategori: Linnéa

Igår somnade jag kl: 20.00 på soffan. HAHA. Jag var väldigt frusen hela kvällen så det var nog därför. Vaknade kl:23.00 å sprang upp till sängen och fortsatte sova. Vaknade imorse vid 08:00 så nu är jag rejält utvilad. Jag gick upp och åt lite frukost sedan tog jag fram min vännerbox. valde en skiva med massa bra avsnitt och tog en tur på min crosstrainer! Nu e jag redo för duschen!


 
Får se vad man hittar på idag. Får kolla vad mamma å Aron ska hitta på!
Ha en trevlig dag!

Härligt med ledighet!

Kategori: Linnéa

Gud va skönt det ska bli att vakna imorgon å inte behöva gå upp å gå till jobbet! Fast det ska juh regna hela ledigheten. Men lite grillning å annat ska vi nog klara av ändå! Aron kom juh hem idag med! Måste träffa honom :)

Idag va det juh verkligen skitväder rent ut sagt. Igår va jag å övningskörde med en jobbakompis så jag låste in cykeln på jobbet. Men idag va jag juh tvungen å cykla hem den för jag vill inte att den ska stå där över hela ledigheten... Ååååååååååååhhh va kallt det va å det regnade å blåste å va så jobbigt. Jag hann inte ens cykla hundra meter förräns jag helt pisseblöt!! Usch! Men jag klarade det hem =) Jag tog en varm dusch å sen satte jag på mig morgonrock å mina favvo shepardstofflor! Dom e så gosiga!



Nu ska jag bara ligga i soffan å värma mig!

20 årsfest!

Kategori: Linnéa

Igår va jag bjuden på Veronicas 20 års fest på Esters. Det va jättekul! God mat å trevligt sällskap! Alltid kul att träffa Terese!


 Fina Terese!


Jag hade på mig mitt fina halsband jag fått av Björn!

Vi drack även goda drinkar!


Bild lånad av Terese

Idag blir det nog bara å chilla!

Hurra!

Kategori: Lena



Aron

Hipp hipp hurra! Idag fyller våran Aron 20 år! Vi skulle haft kalas men Aron är i Skåne och krigar. Så det blir kalas nästa helg istället! Skicka honom gärna ett sms! Jag vet att han läser dem emellanåt! Ha en bra dag Aron!

Älgar!

Kategori: Lena

Vi gick en skön promenad på Tjolöholm efter jobbet idag Linnéa, jag och hundarna. Det är kul nu när hon bor här i närheten att man kan gå ut och gå tillsammans. Det är så skönt väder på eftermiddagarna. Och när man e trött hjälper en promenad. Vi hade kameran med men det blev inga foton tagna på hela rundan. Nästan! Plötsligt såg vi en älg ute på en stor äng som stod och betade. Linnéa plockade upp kameran för att ta lite kort. Det är ju häftigt att ha lite egna älgkort även om de är tagna på långt avstånd.
Linnéa knäppte och knäppte. Plötsligt upptäckte hon att de var två stycken älgar! Efter en stund började de komma närmare. De upptäckte oss och Meja tyckte de var lite läskiga så hon skällde lite på dem. Då sprang de iväg en bit. Och vi upptäckte att det var ju inga älgar utan rådjur! Vilken miss! Haha!
De sprang lite kors och tvärs. Jag vet sedan innan att de gör så när de har kid för att eventuella fiender inte skall hitta ungarna.
Men nu när jag är hemma och tittat lite närmare på bilderna Linnéa tog stämmer inte det heller. Det var två bockar!
Men fina var de i alla fall! Och en skön promenad blev det ju också!


Full fart bort från oss!


Här kommer den ena snett emot oss igen!

Sommardag!

Kategori: Linnéa

Idag va en helt underbar dag! Varmt å skönt! Har suttit ute på förmiddagen å solat. Känns som jag blivit lite lite brun! hahaha!! Idag var jag barbent för första gången. Hade på mig min nya fina klänning! Men det är inte riktigt sommar än för några timmar senare frös jag... men men

Mamma kom å hämta mig vid ett. Vi åkte å köpte en räfsa, spade å bensin till vår nya gräsklippare som vi fick av KZ Handels! Så nu blir det att klippa gräset!



Nu håller vi på å grilla lite oxå på vår nya fina grill!




MUMS! Grillat är gott!



Ha en bra söndag!