nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Idag är det Morsdag!

Kategori: Linnéa

Vilken tur att man har världens bästa mamma! Love U!
Några bilder från helgen med mamma och hundarna!

Kategori: Linnéa


Tikkan och mamma myser!


Bonita njuter i vattnet i Lygnern!


Bonnie sover gott i bilen efter bad i Lygnern!


Melker gillar att ligga i hon =)

Det har varit en trevlig helg med mamma och hundarna. Sovit i mitt gamla rum har jag oxå gjort. Härligt!

Vår

Kategori: Lena

Härlig lördag även om det rergnat en del idag. Carina var här och lämnade Tequila imorse. Hon skall bo här tills imorgon för Leo och Carina skall till Malmö och lyssna på Cesar Milan.
Linnéa har gjort mig sällskap idag och när Carina åkt tog vi alla hundarna och åkte till Lygnern för ett bad. Bada gillar hundarna skarpt och vi stannade en bra stund. Vi träffade Nicke med sin Diva och Carolines rottweiler. Hundarna var duktiga och höll sig hos oss. Jag kopplade Tequila för säkerhets skull men det hade jag inte behövt. Hon var duktig!


Tikkan och Meja badar!


Badbilder från Lygnern

Jag och Linnéa var faktiskt och badade hundarna i Lygnern i fredags också. Vi tog ett kort som vi skickade till Aron. Här är det!


Haha! Vilket kort! Men Aron blev glad i alla fall!

Efter badet blev det lite övningskörning - det går ganska bra! Men det är mycket att träna på!


Föraren Linnéa

Nu sitter vi och kollar på melodifestivalen. Den är INTE rolig. Fattar inte hur jag kunde tro det. Jag borde veta bättre,
Hundarna sover gott. På eftermiddagen åkte vi till Tjolögolm och "powerwalkade" i ösregnet. Inte en enda människa på Tjolöholm. Jo, en bil som stod på tomgång stod på parkeringen- den skulle nog åka snart. Men när vi kom tillbaka efter en dryg timma så stod den kvar - fortfarande på tomgång. Konstigt tyckte vi.. Men så såg vi att det fanns två personer i bilen. Ooops - värsta pusskalaset!


Sexy, Meja och Bonita

Till sist en bild från trädgården som börjar bli iordning äntligen. Håkan har fixat så jag har en gräsklippare igen. Skönt! Och efter regnet idag så skall nog rabatterna bli fina!

Aron 21 år!

Kategori: Lena


Idag fyller allas våran favorit-Aron 21 år! Grattis på födelsedagen:
Tråkigt att du inte kunde vara hemma idag! Kramar!

Saknar brorsan...

Kategori: Linnéa

Bonita 5 år!

Kategori: Lena


Idag fyller Bonita 5 år.

Jag, Carina och hundarna åkte till Skärskön efter jobbet. Där kunde hundarna bada och springa runt i skogen och leka. Det hade riktigt kul och var alldeles svarta och smutsiga när vi skulle åka hem.


Aron har varit hemma över påsken. Det var kul att träffa honom. Han har varit iväg flera veckor. Tyvärr är han inte hemma på sin födelsedag. Vi tänkte fira honom i lördags men då åkte han tillbaka till Stockholm så det blev inget kalas alls. Men en fin bild på Aron och Linnéa fick jag innan han åkte.


På påskafton var vi hemma hos Linnéa och Björn och åt god påskmat. Rigmor och mamma var också med och det blev ett idolkort på dem.