nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Hoppsan!

Kategori: Lena

Det har blivit lite långt mellan gångerna här på sistone. Skall se om jag kan ändra på det. Det har varit jul och nyår sedan sist. Julen firade vi alla hemma hos Linnéa och Björn. God mat och trevligt sällskap gjorde julaftonen till en höjdare! Tråkigt bara att man blir så mätt. Lite ny choklad och farmors goda vörtbröd hade vi med oss hem.


Aron och mormor


När vi var och köpte julklappar, jag och Linnéa, stötte vi på Björn Hellberg i bokaffären på Kungsmässan. Han sålde sin senaste deckare med julklappshälsning i så vi köpte en bok av honom till pappa Paul.
Aron fick en ny TV och nu är man lite avundsjuk och Linnéa fick en symaskin. Förhoppningsvis blir det sykvällar framöver nu.


På nyår var vi hemma hos Carina och Leo, som vanligt. Det har blivit en tradition och det är så trevligt! Både Aron, Björn och Linnéa var med. Även Jens, Björns bror var med denna gång! Enda smolket i bägaren var att Sexy hade väldigt ont i magen och nyårsnatten slutade på Blå Stjärnan för Sexys del. Hon fick stanna kvar ett par dagar men är nu ganska bra igen. Hon har ätit dietmat och magen börjar bli sig lik igen.


Leo på nyår!


Linnéa och Aron

Mycket snö är det nu för tiden. Träningen med hundarna går på sparlåga. Det går ju verkligen inte att gå i skogen. Är det inte plogat så är det stopp. Så det har blivit mycket promenerande istället. Carina, Linnéa och jag var på Tjolöholm och promenerade en dag. Måste visa Carinas nylackerade bil! Visst e den fin!


Carina, Linnéa och lilla Rosa!


Sexy, Bonita och Meja


Fina snöbilder blir det! Men nu börjar jag tröttna på vintern.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: