nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Söndag med Linnéa

Kategori: Lena

Först åkte vi till Stättared och gick den röda slingan, Linnéa hundarna och jag. Eller halva i alla fall för när vi skulle gå över vägen och gå andra halvan så låg det en massa spår där så vi slutade där och gick tillbaka till bilen. Det blåste en del men det var en skön promenad med fin utsikt över Hornsjön (Tror jag den heter.)
Så vi åkte vidare till Onsala. Vi skulle fika det hade vi bestämt och efter lite velande bestämde vi oss för Jönssons café i Gottskär. Det blev frosseri!Var sin räkmacka och sedan en "Nappe" till mej och Prinsesstårtebakelse till Linnéa. Jädrans vad gott! Dessutom satt vi i hörnsoffan den gamla klassikern! Dom har inte ens bytt galondynan på soffan. Det är samma röda dyna som på 70-talet när man var där och fikade! Tre koppar kaffe krävdes för att skölja ner allt gott med. Och kaffet är väldigt gott där!

På hemvägen stannade vi på kyrkogården för att titta till graven. Och det var nog ett smart drag. Det blev lite rensande gjort och med grenklippen tog jag bort ett mindre träd ur rabatten. Det växer igen fort! Men det var ganska fint när vi var klara.Här är resultatet. Morfar hade nog varit nöjd! Roligast idag var när syssling Per plötsligt dök upp på kyrkogården! Det blev många kramar och mycket prat! Synd att man träffas så sällan! Men bättre sällan än aldrig!
Sedan körde jag Linnéa hem och vi var alla nöjda!

Tack för idag Linnéa! Vi får göra om det snart!

Kommentarer

 • Linnea säger:

  Tack själv! Det var väldigt kul! Får vi verkligen göra om igen! Pussar

  2010-09-26 | 19:03:22
  Bloggadress: http://nealena.blogg.se/
 • Anki säger:

  Ni har också haft en fin dag/helg som mej förstår jag.

  2010-09-26 | 19:31:25
  Bloggadress: http://tankesymfoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här: