nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Lördag den 5 februari 2011

Kategori: Linnéa

Idag har vart en väldigt trevlig och rolig dag! Den började med en lite annorlunda och blåsig promenad på Tjolöholm med Mamma, Carina och aussieflickorna! Haha!! Det var så isigt den ”vanliga” vägen vi brukar gå så vi tog en annan väg som vi var lite mindre isig… aha trodde vi ja =) Det blev en riktig utmaning kan man säga. Mamma tog lite roliga bilder som hon kanske lägger upp sen så kan ni få se hur kul vi hade det!  Vi gick nästan 6 kilometer!! Värsta gympasset! YEAH!

Efter promenaden köpte vi med oss lite fika hem. En ny variant av semla. Vaniljbulle med en klick grädde på. Va inte så dumt faktiskt! Och så blev det en daimbiskvi. MUMS!!! Blir nog att köpa fika på Fjärås tappen nån mer gång. Imon kanske… hehe

Mamma gick upp till verkstaden efter fikat. Hon hade lite grejer hon behövde fixa.  Jag joinade henne efter ett tag! Det va riktigt kul! Vi satt å lyssnade på roliga radioprogram! Måste vi göra om nån gång mamma!

När vi va klara efter några timmar åkte vi till stan. Jag ville köpa en liten present till Björn för att han e så snäll! Det blev en fin filofax som jag nappat upp att han ville ha! Han blev jätteglad! KUL!!!

Lite mat fick jag handlat också så ikväll blir det 3 rätters. =) Till förrätt blir det Carinas goda Chevre toast, varmrätt: räkcrêps och till efterrätt blir det limepannacotta! Kan la inte sitta fel!

Dumma Harry Boy… 4 rätt bara… suck jag som trodde jag skulle bli miljonär idag. Jaja bättre lycka nästa vecka =P

Vid 20.00 e det juh dags för Melodifetsivalen. Blir juh att kolla på det nu när Jonas är med!

Vi hörs imon!

Kommentarer

 • Carina & Tequila säger:

  Hej! Tack för en trevlig och rolig promenad idag. Vi kanske syns imorgon. Sov gott!

  Kram Carina & Tequila

  2011-02-05 | 23:26:31
  Bloggadress: http://tot.leocarina.se
 • Lena säger:

  Tack för idag! Det var kul! Korten blev kass, tyvärr. Vi får ta med kameran och göra om det imorgon. Kul att Björn gillade presenten.

  2011-02-06 | 01:25:03
  Bloggadress: http://aussiemeja.wordpress.com

Kommentera inlägget här: