nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Hösten är här!

Kategori: Lena

Ojdå, det blir lite långt mellan gångerna här. Skall försöka bättra mig. Sommar och semester känns långt bort redan. Men det är ganska skönt väder när det inte regnar.


Idag har jag klippt gräset! Det var en kamp. Det har regnat så mycket att jag inte kunnat klippa på ett tag och nu var det så långt att gräsklipparen protesterade flera gånger. Vi fixade det till slut men det var jobbigt! Hundarna var ute i trädgården och hjälpte till att lägga saker ivägen som dom brukar. Och efteråt hade dom en helt ny färg på benen - grön! Som tur är skall jag bada dem idag. De är jättegrisiga så det skall väl återgå till vitt efter det, hoppas jag!

Förra helgen hade vi vår årliga rapport-tävling. Carina och jag hade hand om A-stationen även kallad "kärringstationen". Tävlingen slutade med en uppflyttning och ett cert och det var en himla trevlig dag i skogen! På bilden syns förutom Carina - de tävlande och domaren.Denbna veckan har Björn börjat jobba skift så Linnéa och jag har träffats mer än vanligt. Vi tar en långrunda efter jobbet och det behöver man för att orka med. Tur man har hundarna säger jag!


Bilden här är tagen på gamla Onsalavägen.

Veckan som gick har varit hektisk! Men på helgen var våran Aron hemma och han berättade för oss att han blivit befordrad! Så numera är han korpral Corneliusson! Kul för honom - och för oss!

Tränat lite hund har jag faktiskt hunnit med men annars har det i stort sett bara varit jobba, äta sova. Det blir lite lugnare nästa vecka hoppas jag!


Nöjd Bonita efter en promenad på Tjolöholm i veckan!

Kommentarer

  • Linnea säger:

    Det har varit en trevlig vecka!! Tur att jag har dig mamma :) Älskar dig!

    2011-09-17 | 19:10:40

Kommentera inlägget här: