nealena

Linnéa och Lenas blogg om vanliga, roliga, tråkiga saker som händer varje dag!

Skönt med fredag!

Kategori: Lena

Så var det fredag igen! Veckorna går jättefort men vintern är jätteseg. Konstigt! Efter jobbet gick Linnéa, hundarna och jag en runda på Tjolöholm. Om man bortser från all snön var det riktigt vårigt i luften men då måste man verkligen bortse från all snön! Det har väl smält bort litegrann för nu var det lättare att gå. Vi gick längs havet bort mot slottet för att få sol hela vägen. Det var riktigt skönt. Havet runt Tjolöholm är fortfarande fruset och man kan ju undra om det skall hinna töa innan hösten. Tänk vi badade ju där förra året.



Efter promenaden lämnade jag av Linnéa hemma hos sig och åkte till posten för att stoppa veckans brevskörd från jobbet på lådan. För en gångs skull kom jag ihåg det utan att behöva åka en gång extra. Klockan var närmare halv 7 när jag kom hem. Stoppade i en tvättmaskin och sedan var det dags att åka och hämta Aron. Kyckling med gräddsås och pommes hade vi bestämt. men när vi kom hem var vi så hungriga så det blev snabbmakaroner och färdiga köpeköttbullar med gräddsås. Men det var inte heller dumt!

Kommentarer

  • Anki säger:

    Japp i bland så får det bli snabb mat....tror du havet tinar igen så det blir något bad i sommar? Det ser så konstigt ut.

    2010-03-15 | 18:54:19
    Bloggadress: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här: